✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ⭐ - Valkoinen keskikokoinen tähtiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ⭐ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on valkoinen keskikokoinen tähti. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on medium star.

Tietoa emojoista valkoinen keskikokoinen tähti

Täällä voit lukea lisää emoji ⭐. Emojin valkoinen keskikokoinen tähti kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Heinäkuu.  Pääryhmä, johon emojin valkoinen keskikokoinen tähti kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 198 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain valkoinen keskikokoinen tähti ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji valkoinen keskikokoinen tähti muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Medium star
🇸🇪 Ruotsi: Medelstor stjärna
🇳🇴 Norja: Mellomstor hvit stjerne
🇩🇰 Tanska: Mellemstor hvid stjerne

Kopioi ja käytä emoji ⭐

Jos haluat kopioida emojin valkoinen keskikokoinen tähti esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2B50

Käytä HTML-muodossa:   ⭐

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"