✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🍃 - Tuulessa leijailevat lehdet

🍃

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🍃 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on tuulessa leijailevat lehdet. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on leaf fluttering in wind.

Tietoa emojoista tuulessa leijailevat lehdet

Täällä voit lukea lisää emoji 🍃. Pääryhmä, johon emojin tuulessa leijailevat lehdet kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 183 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tuulessa leijailevat lehdet ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji tuulessa leijailevat lehdet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Leaf fluttering in wind
🇸🇪 Ruotsi: Löv som virvlar i vinden
🇳🇴 Norja: Løv som blafrer i vinden
🇩🇰 Tanska: Blade, der blafrer i vinden

Kopioi ja käytä emoji 🍃

Jos haluat kopioida emojin tuulessa leijailevat lehdet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F343

Käytä HTML-muodossa:   🍃

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"