✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🪐 - Planeetat Saturnus

🪐

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🪐 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on planeetat saturnus. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on ringed planet saturnus.

Tietoa emojoista planeetat saturnus

Täällä voit lukea lisää emoji 🪐. Pääryhmä, johon emojin planeetat saturnus kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 183 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain planeetat saturnus ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji planeetat saturnus muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Ringed Planet Saturnus
🇸🇪 Ruotsi: Planeten Saturnus
🇳🇴 Norja: Planeten Saturn
🇩🇰 Tanska: Planeten Saturn

Kopioi ja käytä emoji 🪐

Jos haluat kopioida emojin planeetat saturnus esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FA90

Käytä HTML-muodossa:   🪐

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"