✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🌜 - Vähenevän puolikuun kasvot

🌜

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🌜 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on vähenevän puolikuun kasvot. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on last quarter moon with face.

Tietoa emojoista vähenevän puolikuun kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🌜. Pääryhmä, johon emojin vähenevän puolikuun kasvot kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 183 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vähenevän puolikuun kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji vähenevän puolikuun kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Last quarter moon with face
🇸🇪 Ruotsi: Måne i sista kvarteret med ansikte
🇳🇴 Norja: Måne i siste kvarter med ansikt
🇩🇰 Tanska: Måne i sidste kvarter med ansigt

Kopioi ja käytä emoji 🌜

Jos haluat kopioida emojin vähenevän puolikuun kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F31C

Käytä HTML-muodossa:   🌜

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"