Emoji 🌼 - Kukka

🌼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🌼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kukka. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on blossom.

Tietoa emojoista kukka

Täällä voit lukea lisää emoji 🌼. Emojin kukka kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Keskikesä, Äitien päivä.  Pääryhmä, johon emojin kukka kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 175 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kukka ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji kukka muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Blossom
🇫🇮 Ruotsi: Blomma
🇳🇴 Norja: Blomst
🇩🇰 Tanska: Blomst

Kopioi ja käytä emoji 🌼

Jos haluat kopioida emojin kukka esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F33C

Käytä HTML-muodossa:   🌼

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"