Emoji Lumihiutale

❄️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Tietoa emojoista lumihiutale

Täältä löydät emojin lumihiutale joka on kuvattu suurikokoisena. Emojin lumihiutale kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Heinäkuu, Suomen itsenäisyyspäivä, Uusivuosi.  Pääryhmä, johon emojin lumihiutale kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 175 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain lumihiutale ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji lumihiutale muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin lumihiutale on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Snowflake
🇫🇮 Ruotsi: Snöflinga
🇳🇴 Norja: Snøfnugg
🇩🇰 Tanska: Snefnug

Jos haluat kopioida emojin lumihiutale käyttämään sitä esimerkiksi sähköpostissa tai keskustelussa, sinun tarvitsee vain klikata "Kopio"-painiketta. Emojin lumihiutale päätyy sinun clipboard, ja voit helposti liittää sen tavalliseen tapaan - esim. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa) jos istut tavallisessa tietokoneessa. Alla löydät emojinin hex-koodin sekä valmiiksi koodatun esimerkin, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2744 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ❄️

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"